Le A'afiaga o le Fa'aitiitia o Suau'u Mata'utia ile Fiber Chemical

Tala Fou

Le A'afiaga o le Fa'aitiitia o Suau'u Mata'utia ile Fiber Chemical

E feso'ota'i vavalalata alava vaila'au ma le suau'u. E sili atu nai lo le 90% o oloa i totonu o vailaʻau fibre vailaʻau e faʻavae i luga ole suauu mata, ma o mea mataʻutia mo le polyester, nylon, acrylic, polypropylene ma isi oloa i totonu o fale gaosi oloa e maua uma mai le suauu, ma o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo suauʻu. tausaga ma lea tausaga. O le mea lea, afai o le tau o le suauʻu mama e pa'u tele, o tau o oloa e pei o le naphtha, PX, PTA, ma isi o le a mulimulitaʻia foi, ma o tau o oloa i lalo ole polyester o le a toso faʻatasi i lalo e ala ile faʻasalalauga.

E tusa ai ma le manatu masani, o le faʻaititia o tau o mea mataʻina e tatau ona aoga mo tagata faʻatau i lalo e faʻatau. Ae ui i lea, o kamupani e fefefe moni e faʻatau, aua e umi se taimi mai le faʻatauina o mea mataʻutia i oloa, ma e manaʻomia e fale gaosi polyester ona faʻatonu muamua, lea e iai se faʻagasologa faʻatusatusa i le tulaga o maketi, e mafua ai le faʻaititia o oloa. . I tulaga faapena, e faigata ai mo se pisinisi ona maua se tupe mama. O nisi o pisinisi i totonu o lo'o fa'aalia manatu tutusa: a fa'atau e pisinisi mea mata, e masani lava ona fa'atau i luga nai lo lalo. A pa'ū le tau o le suauʻu, e sili atu ona mataala tagata i le faʻatau. I lenei tulaga, e le gata ina faʻateleina ai le pa'ū o tau o oloa tetele, ae faʻapea foi ona afaina ai le gaosiga masani o pisinisi.

Fa'amatalaga autu ile maketi fa'apitoa:
1. Ua pa'u le maketi faava o malo i le lumanaʻi o suauu, faʻavaivaia le lagolago mo tau PTA.
2. Ole fua ole gaosiga ole PTA ole 82.46%, e latalata ile amataga maualuga ole tausaga, ma lava le sapalai o oloa. O le PTA autu o lumanaʻi PTA2405 pa'ū i luga atu i le 2%.

Ole fa'aputuga ole PTA inventory ile 2023 e mafua ona ole 2023 ole tausaga maualuga mo le fa'alauteleina o le PTA. E ui lava o le polyester i lalo o loʻo iai foʻi le faʻalauteleina o le malosi o le faitau miliona o tone, e faigata ona faʻafefe le faʻaopoopoga o le sapalai PTA. O le tuputupu aʻe o le PTA social inventory na faʻavaveina i le afa lona lua o le 2023, e mafua ona o le gaosiga o le 5 miliona tone o le gaosiga o le PTA fou mai ia Me ia Iulai. O le aofa'iga o su'esu'ega fa'aagafesootai a le PTA i le afa lona lua o le tausaga sa i ai i se tulaga maualuga i le vaitaimi lava e tasi o le lata i le tolu tausaga.


Taimi meli: Ian-15-2024